IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

sponsoring

Financiële commissie


Wie zijn wij?

De Financiële Commissie der A.S.R. Nereus is de schakel tussen de vereniging en haar leden enerzijds en (potentiele) sponsoren anderzijds. Ons doel is om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met onze partners.

Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk:

  • Onderhouden van contact. In principe heeft iedere sponsor contact met het commissielid 'Extern en Relatiebeheer', zodat de communicatie tussen beide partijen helder en doeltreffend is.
  • Acquisitie. De commissie speelt een actieve en begeleidende rol in het benaderen en werven van potentiële sponsoren voor onder andere evenementen en roeiwedstrijden.
  • Concentratie van kennis. De commissieleden zijn voor meerdere jaren verantwoordelijk voor het sponsorbeleid en de uitvoering daarvan. Daardoor hebben zij voldoende kennis van de wensen van verschillende partners en de invulling van de sponsormogelijkheden om ieder nieuw bestuur of iedere nieuwe commissie te ondersteunen.

Wij zijn ons bewust van de bijzondere waarde van onze partners en doen er alles aan om een prettige samenwerking te faciliteren.

Voor bedrijven

Wilt u meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden met de A.S.R. Nereus? Bekijk onze sponsorbrochure of neem contact op met de Financiële Commissie.

Commissieleden

De commissie wordt gevormd door:

Valentijn Lemkes Praeses
Suzanne Sweers Ab actis
Robbert Challis Acquisitie I
Thomas Gruben Acquisitie II
Beatrijs Bijl Business events
Hedwig van Diepen Extern en relatiebeheer
Koen Galjaard Trainee acquisitie
Anne-Marie Schonk Trainee business events
Roos Thijssen Commissaris Reünisten & Extern in het bestuur der A.S.R. Nereus

Vacature FiCo


Wil jij iets terug doen voor de vereniging? Wordt het niet eens tijd om aan je CV te gaan werken? Ben jij dé nieuwe financiële spin in het Nereus-web? Wij, van de Financiële Commissie (FiCo), zijn opzoek naar twee nieuwe enthousiaste leden met affiniteit voor acquisitie of relatiebeheer. De FiCo is een overkoepelde - en daarmee één van de belangrijkste - commissie binnen de ASR, die zorgt voor alles met betrekking tot de relatie met sponsoren, acquisitie, business events etc.

Door middel van netwerken en acquisitie proberen wij Nereus lopende en financieel gezond te houden. Het lidmaatschap van de FiCo duurt twee jaar, inclusief een half jaar als trainee. Twee keer per jaar staat er een vacature open voor 1) Trainee Commissaris Acquisitie en 2) Trainee Commissaris Business. Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken, houd de website in de gaten en stuur een korte motivatie (max. 150 woorden) en je CV naar sponsor@nereus.nl.

Wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe sponsoren. Heb jij nog goede ideeën, ouders of andere familieleden of kennissen die geïnteresseerd zouden zijn om Nereus verder te helpen, stuur dan ook een e-mail naar sponsor@nereus.nl!

Contact


Email: sponsoring@nereus.nl
Tel: 020 - 679 71 17

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »