IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 19 september

15 september 2019 13:06 | Maartje Koeman | gewijzigd: 18 september 2019 16:19 | Maartje Koeman

Aanstaande donderdag kan er weer gegeten worden op de Sociëteit. Heerlijke curry met kip staat op het menu!

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Een heerlijke curry met kip is een perfect einde van de outdoor, om daarna lekker te blijven hangen voor de borrel!

Inschrijven kan via IOE (https://ioe.nereus.nl/events#/), door in het linkermenu te klikken op 'evenementen'. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar socie@nereus.nl. De inschrijvingen sluiten donderdag om 10:30u. Wees op tijd, want de inschrijvingen gingen vorige week snel. VOL = VOL.

De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief dessert. Supersize kost 5,50 euro. Om 20:00u zal er worden uitgeserveerd en u kunt uw eten komen ophalen tot 21:00u. Desserts kunnen worden opgehaald tot 21:30u. Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »