Partner worden

Word partner van A.S.R. Nereus en verkrijg toegang tot een groot publiek. Met zo’n 1100 actieve, sociale en uiterst gedisciplineerde leden, is Nereus een excellente keuze voor elk bedrijf. Naast hun studie, onderscheidt een Nereïd zich ook te water op nationale als internationale wedstrijden; van de Varsity te Houten tot aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Uw bedrijf kan ook profiteren van onze exposure- en recruitment mogelijkheden. Via verschillende evenementen kunt u een gevarieerd publiek bereiken, hierbij kunt u denken aan een advertentie op schrift – in het vereningsblad “het Amstelssop” of de jaarlijkse almanak -, maar ook een deelname aan de jaarlijkse Businessweek, of exposure bij roei-evenementen. 

RECRUITMENT

Recruitment

Wilt u kennis maken met de meest getalenteerde, gedisciplineerde studenten in Amsterdam? Wij organiseren allerlei evenementen waarbij wij onze leden kennis laten maken met u als potentiële nieuwe werkgever. 

BEDRIJFSROEIEN

Bedrijfsroeien

Word geïnspireerd tijdens het leukste sportieve uitje in de vorm van een roeiclinic. Wij geven verschillende trainingen verzorgd door onze toproeiers en Olympiërs, zodat u een leuke dag heeft op het water samen met uw collega’s of relaties. Teambuilding, samenwerken en plezier: het komt allemaal terug bij roeien! 

EXPOSURE

Exposure

Nereus is door al haar successen befaamd in de internationale roeiwereld en daardoor ook onze partners en samenwerkingen! Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan Nereus. Van het grootste roeievenement in Nederland tot landelijke media-aandacht tijdens de Olympische Spelen, wij nemen uw bedrijf graag mee in onze (internationale) successen!

“Het is geweldig om samen te werken met een vereniging vol met klasse, talent en ambitie"

KEMPEN
Voor specifieke samenwerkingsmogelijkheden met de A.S.R. Nereus verwijzen we u graag door naar onze sponsorbrochure of neem contact op met:
DutchEnglish