OUD-NEREUS

WIJ ZIJN DE VERENIGING VAN OUD-NEREUS LEDEN

Welkom bij Oud-Nereus!

Oud-Nereus, de naam zegt het al. Wij zijn de vereniging van oud-Nereusleden, een kleurrijke groep van licht versleten roeiers die nog steeds dromen over die tijd aan de Amstel.

Doneer nu 

Doneren op de lange termijn met belastingvoordeel

Gemakkelijk, snel en flexibel doneren

Algemeen & boten

Ondersteun de continuïteit van Nereus door te doneren aan het Algemeen Oud Nereus Fonds. Dit fonds richt zich op het ondersteunen van uitgaven van Nereus.

ALGEMEEN OUD-NEREUS FONDS

Bootsman

Goed materiaal is essentieel om wedstrijden te blijven winnen. Onze bootsman werkt daar elke dag hard voor. Draag bij aan de bootsman, zo wordt de vloot in de vaart gehouden.

100+ FONDS

WILLY BLOEMENDAL COACHFONDS

Coaching

Professionele coaching is een voorwaarde voor een succesvolle vereniging. Draag bij aan de kennis en kunde om onze roeiers voorop te laten varen en te laten ontwikkelen.

SOCIËTEITS- EN GHEBOUWFONDS

sociëteit, faciliteiten & onderhoud

Draag bij aan het verbeteren en onderhouden van het Ghebouwen  faciliteiten voor de hele vereniging. Denk aan de vervanging van de bar, vernieuwing van de keuken en het mogelijk maken van een aangename omgeving voor de leden.

 

Over Oud-Nereus

Oud Nereus zorgt er met deze reünistenvereniging voor dat we elkaar af en toe weer even in de armen mogen sluiten en oude verhalen kunnen oprakelen. Maar we zijn er ook om de jonge Nereïden diezelfde wonderlijke herinneringen te gunnen. Dat doen we met een beetje advies, een beetje geld en een beetje liefde.

Door allemaal iets te doneren, stellen we jong Nereus in staat om nieuwe boten te kopen, de bootsman te betalen, het gebouw te onderhouden, en nog veel meer. Net als de oud-leden dat vroeger in stilte voor ons deden.

En in de tussentijd houden we u op de hoogte met het Nereus Magazine en organiseren we voor de oud-leden borrels, diners, dansfeesten en – jawel – ook stevige hardloop- en fietsrondjes. Alles om elkaar weer even in de ogen te kijken.

Dus wordt vooral lid (mocht u het nog niet zijn) en doneer meteen iets, ook al is het maar een beetje. Elke eurocent wordt goed benut. U vindt de donatieknop hierboven. En wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten voor oud-leden? Houd dan deze site in de gaten. Tot snel!

Laatste nieuws

Nereus wielerpakjes

Omdat blijkt dat veel Nereïden ook vaak naast de Amstel te vinden zijn, op de fiets welteverstaan, is er binnen de ASR een initiatief gegroeid om een koerstrui en –broek te ontwerpen….

Aankomende evenementen

In memoriam

Marian Luderus
Marian Ludérus (1939 – 2022)

Anders dan de meesten van haar jaargenoten kon Marian Ludérus al roeien toen zij in ‘58 bij Thetis aankwam. Zij had jarenlang geroeid bij de Dordtsche, gecoached door haar vader. Al jong…

DutchEnglish