Winst op de Amstelbeker en de Heineken!

245307224_2020092244807704_180928646956195621_n

In de maanden september en oktober heeft Nereus weer laten zien waar we goed in zijn; Winnen! Eind september begon het roeiseizoen voor ons goed met op zaterdag 25 september de succesvol georganiseerde lustrumwedstrijden op het bordeaux rode bastion. Leden en oud leden van Nereus kwamen bijeen om over een afstand van 200 meter te laten zien waarom Nereïden de Nederlandse wateren al jaren domineren. Nereïd ben je niet voor even, maar voor het leven!

Op zondag 26 september werd de 11e editie van de Amstelbeker verroeid, waar de Nereus dames na een Amsterdams onderonsje in de finale de winst mee naar huis namen.

De zegereeks werd in oktober voortgezet. In het weekend van 2 en 3 oktober werd na 2 jaar wachten eindelijk weer een Heineken roeivierkamp op ons Amstelsop verroeid! Dankzij het geoei op de pontons waren de Nereus vrouwen oppermachtig. De vrouwen namen de winst mee naar huis in zowel het eerstejaars, gevorderde als elite veld. Eveneens gingen de mannen in het gevorderde en elite veld de overwinning op hun naam schrijven. Kortom een prachtig weekend.

Met de BaselHead en Hel van het Noorden in het verschiet kijken we uit naar de volgende overwinningen!


Ioei Hikemelaya uw wedstrijd commissaris

Foto boven Timo Schaafsma

Foto onder: Ellen de Monchy

Leave a comment

DutchEnglish